Kontorsflytt Linköping

Ska du flytta kontoret eller någon annan del av företaget? Vi har många års erfarenhet av kontorsflytt och annan företagsflytt, både för den offentliga- och privata marknaden. Vi är idag en av deledande flyttserviceaktören i Östergötland på båda dessa marknader. Samtliga kontorsflyttar sker med moderna fordon.

Flyttfirma Linköping har kunskapen och erfarenheten att utföra kontorsflyttningar snabbt och effektivt. Vi flyttar både små och stora företag inom olika branscher och utför fullständiga kontorsflyttningar med packning, transport och uppackning. Vi vet av erfarenhet att kontorsflyttningar ställer höga krav på flyttfirman. En liten miss kan bli kostsam. Tillsammans med kunden gör vi därför innan flytt en kostnadsfri besiktning där vi diskuterar fram en optimal flyttlösning för verksamheten.

Vi har den rätta utrustningen; burar, hydraulpirror, specialdesignade fyrhjulsvagnar osv. Fast pris eller timdebitering beroende på flyttens storlek. Vid större objekt gör vi en kostnadsfri besiktning och lämnar ett fast pris. Kontakta vår transportledning som ger dig råd utifrån just dina behov.

Referenser lämnas. De generella villkoren som gäller vid kontorsflytt är Kontor 2003. En mindre försäkring gäller vid flytten enligt dessa villkor. Vid behov av större försäkring kan vi ordna sådan genom vårt försäkringsbolag.