Magasinering & uthyrning av förråd i Linköping

Ska du hyra ett förråd i Linköping? Då har vi lösningen för dig. Vi erbjuder nämligen rimliga förråd för både privatpersoner och företag.  Lätt att använda – lätt att gilla – till bästa pris. Vi tar hand om de saker du älskar. Hos oss på Flyttfirma Linköping kan du enkelt beställa din egen magasinering online, vilket ger dig omedelbar tillgång. Tack vare kameraövervakning och säkerhetsvakter kan du känna dig säker på att dina tillhörigheter är säkra. Du använder din mobiltelefon för att komma in i byggnaden, och din egen hänglås är redo att användas.

Privatperson?
Användningsområderna för ett förråd är många. En av de vanligaste användningsområderna är just lagring mellan bostäder (vid flytt). Vi har perfekta lösningar för detta. Alla våra lager är byggda i stål, torra och utan innsyn. Flyttar du själv är våra lager tillgängliga en kort biltur från Linköping.

Privat extra förvaring för säsongsutrustning

Fler och fler människor vill hyra lager för att avlasta lägenheten med sportutrustning och andra tillgångar som endast används vid vissa tider på året. 

Med dyra fastighetspriser här i Linköping tycker våra kunder att det är förnuftigt att inte använda sovrum nummer 2 som extra förvaring i lägenheten för att lagra skidor och juldekorationer på sommaren eller cykel och grill på vintern. 

Hos oss kommer ditt privata lagringsutrymme att vara tillgängligt när du till exempel vill hämta skidorna för en sommarresa eller lägga bort trädgårdsmöbler innan snön anländer.