Bohagsflytt Linköping

Vi är en flyttfirma som arbetar över hela Sverige med skräddarsydda flytt- och transporttjänster till både företag och privatpersoner.  Vi utför bohags- & kontorsflyttar dagligen. Specialister på att hjälpa privatpersoner och företag med allt från planering till utförande av flytten och bortforsling av sopor och annat.

Vi har som motto att alltid möta kundens alla önskemål till konkurrenskraftiga priser med förhoppningen att skapa långsiktiga samarbeten. Kontakta oss gärna för mer information och prisuppgifter. 

Flyttbilarnas skick och utrustning kontrolleras och uppdateras ständigt.  Alla företagets fordon väl svarar upp till de miljökrav som numera återfinns överallt i Europa.

Försäkringsavtal för bohagsflyttar inom Sverige, Bohag 2010, gäller, och vi har erforderliga tillstånd för godstrafik mm. De flesta inrikestransporter utförs med egna bilar. Kör vi inte själva, ordnar vi genom vårt breda kontaktnät med av oss kontrollerade kollegor, att ditt bohag kommer fram vid en bohagsflytt.

Flyttfirma Linköping har som grundfilosofi att inget uppdrag är omöjligt samtidigt som kunderna ska känna ett mervärde när man anlitar oss för sin flytt, en flyttfirma att lita på. Ett mervärde som baseras på kvalitet och ansvar.

Vi eftersträvar alltid att lämna ett korrekt fast pris, varför vi föredrar att göra kostnadsfria besiktningar innan ni som kund bestämmer om vi får uppdraget.

Endast vid mindre uppdrag timdebiterar vi, alternativt per kubikmeter vid fjärr/europa/översjöflyttar. Efter samtal med er, där vi frågar om hisskapacitet, antal trappor, speciellt ömtåliga saker m.m. sätter vi ihop ett lämpligt arbetslag, alternativt så mailar ni in er förfrågan. Vill ni ha packning utför vi denna med speciellt utbildade packmästare.

Flyttstädning? Självklart erbjuder vi också det. Utnyttja RUT-avdraget och betala halva kostnaden. För flyttar inom Sverige gäller de allmänna konsumentvillkoren BOHAG 2010 som ger ett grundskydd. Särskilt värdefulla föremål med värde överstigande ett halvt basbelopp kan tilläggsförsäkras om så önskas.