Bärhjälp Linköping

Ibland är det skönt att slippa att bära och packetera allt själv. Anlita oss bärhjälp av tunga föremål i Linköpin för en stressfri upplevelse.  Låt en etablerat flyttfirma bära tunga flyttlådorna, instrumenten, möblerna och övrigt flyttgods. Helt och hållet eller delvis. En del kunder vill enbart ha hjälp med bärning och packning av glas och porslin. Ni bestämmer hur mycket hjälp ni vill ha med lyftandet.

Vi säljer och hyr ut flyttmaterial för olika behov. När du väljer oss som din flyttleverantör, så lånar vi flyttkartonger till dig HELT GRATIS. Du kan hämta dem hos oss på vårat kontor, eller beställa hemleverans till en litet extrakostnad. 

Vi är experter på allt relaterat till montering. Att montera, demontera av möbler? Inga problem! Vanliga uppdrag omfattar tavelupphängning gardinupphängning och demontering/montering av möbler.

Vi hjälper dig att emballera och plasta in ömtåliga möbler. Alla möbler filtas noga i lastbilen, detta hjälper oss att minska risker för skador.

Försök att packa så mycket det går i lådor. Samtidigt så får inte lådorna bli för tunga. Vi rekommenderar att blanda tunga föremål med lätta. Om du vill underlätta för oss så markera upp dina lådor så att de hamnar i rätt rum. Sist men inte minst, gör så gott du kan så att vi inte springer med små saker i händerna. 

Inga dolda kostnader, alla priser vi lämnar är inkl. moms. Vi har en minidebitering på 2 timmar som gäller på vardagar. På helg är det 4 timmars minidebitering. Vi erbjuder utkörning av packmaterial samt inhämtning av packmaterial till rimliga priser.

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med tunga lyft?

Då kan du sluta att leta nu. Att flytta kan vara ett tungt och krävande jobb, vi vet att det inte behöver vara så. När du anlitar oss för att flytta så kommer du också att inse att flytten kan både vara snabb och problemfritt! Oftast så vill man inte överlåta sina ägodelar till vem som helst och vi vet detta, vi tar era ägodelar på allvar och hanterar dem professionellt så inga repor uppstår eller att något går sönder. 

Vi är en seriös flyttfirma med medarbetare som är erfarna, skonsamma, effektiva och såklart professionella! Många tror att det bara är att packa ner och upp, men där har många fel. En vällyckad flytt kräver planering och erfarenhet. 

Överlåt flytten till  flyttfirma Linköping, så kommer du troligtvis spara pengar och en hel del frustration som kan uppstå vid en flytt. Vi är ett tryggt val när du eller din familj/jobb ska flytta. Måste också tillägga att vi flyttar möbler av det tyngre slaget som till exempel pianon och flygel, om de så bara ska flyttas i hemmet eller till en annan plats. Vi står för fordonet som krävs och arbetskraften.

Vi har även partners i Stockholm som kan hjälpa dig med bärhjälp.